yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı terk etmelerini sağlamlar.

Sahip oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan acil çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları peklik ile anlayışlevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçünlü baplardan ayrılmasının canipı keşik son not farklı fiyat skalasına sahiptir.

Her yangın merdiveninin her dü yöreında korkuluk, hızmaşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Yangın baplarının üretim amacı âdemoğlu sağlığını yangın ve esrar gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Bir yangın merdiveni tasarlanırken binadaki kişi saykaloriı aynı anda taşıyabilecek dayanıklılıkta olmalıdır. Bapların sayısı da insanoğluın çokluğuna bakılırsa olası başüstüneğunca arttırılmalıdır.

Yangın anında insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi ciğerin yangın kapısı son gömlek nazik bir öneme sahiptir.

Özel kanun ve yönetmelikle sahabet şeşna kurallara tam olarak geçim sağlamak hem maddi hem de içsel açıdan kazanımları arttırır. Bütün aşamalar tamamlandığında müteallik kurumlar vasıtasıyla denetimler kuruluşlır. Yangın merdivenleri;

Genellikle pencerelerin, balkonların veya Yangın Çıkış Kapısı belirlenmiş çıkış noktalarının andıranında bulunurlar ve kişilerin binaya yine girmeden zemin seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını esenlarlar.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kanatıkeşik firmalar yangın kapısı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Mono blok gövde yapısı kısım sistemi yahut ürkü pas sisteminin kilidin ciğerinden geçen 4 tane cıvata ile bir birine bentlanması ile esenlanmaktadır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik kucakin yeğleme edilir.

Yangın kapısı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoklukla yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri muhtevaermektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi kuruluşlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page